Behandeling

In Pedicuresalon HDG kunt U terecht voor de volgende behandelingen:

Afhankelijk van de behandeling en de conditie van de voeten duurt een behandeling circa 30 à 45 minuten.

Pedicurebehandeling

Een volledige pedicurebehandeling begint met het desinfectereren van de voeten en het onderzoeken van de huid en nagels van de voeten. Daarna knip en verzorg ik uw nagels op de juiste manier, haal eelt weg en behandel eventueel likdoorns, kalknagels en/of ingegroeide nagels. Als de conditie van de voet het toelaat, sluit ik de behandeling af met het incremen van de voeten.

Diabetische voet

Ruim 10% van alle diabetisch patiënten heeft complicaties aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ ben ik in staat professionele hulp en verzorging te verlenen. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt.
Informeer bij Uw zorgverzekeraar of klik hier voor meer informatie over de vergoedingen van verschillende verzekeraars.

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het noodzakelijk om een pedicure te zoeken die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik goede adviezen geven over de te gebruiken materialen en hulpmiddelen en zorgen voor drukverlichting.

Voet- en onderbeenmassage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper!

Nagelbeugel

Heeft u last van ingegroeide nagels? Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem, namelijk een ‘nagelbeugel’. Door de elasticiteit van de nagelplaat en de kracht / spanning van de beugel, zal de nagel corrigeren. Vervolgens wordt door de spanning / trekkracht van de beugel de nagel in de nagelwal omhoog getrokken. Na het aanbrengen van de beugel bent u vrijwel onmiddellijk pijnvrij.

Orthese op maat

Een orthese is een hulpmiddel om standsafwijkingen of abnormale beweeglijkheid van gewrichten te corrigeren. Ik ben gespecialiseerd in het maken en plaatsen van ortheses die uw voeten ondersteunen, ontlasten en waar nodig corrigeren.

Nagel reparatie

Als u last heeft van schimmelnagels, gescheurde nagels, ontbrekende of te ver weggeknipte nagelhoeken, kan ik ze voor u repareren en corrigeren met gel of acryl. Het doel van deze behandeling is om enerzijds een gezonde uitgroei te creëren en om daarnaast de nagel weer een mooi uiterlijk te geven. Gelnagels voelen heel natuurlijk aan en passen perfect bij uw natuurlijke nagel. Sterke verkleuringen van de nagel kunnen bedekt worden in de kleur van het nagelbed. De tijdsduur van de behandeling is afhankelijk van de staat van de nagel.